Rasmus Radich Scheffel

Rasmus er vokset op på Fyn og har siden barns ben interesseret sig for heste. Her startede han med at ride hjemme hos sine forældre på en shetlandspony, siden købte hans forældre to islændere, og interessen for denne race voksede. Da Rasmus var færdig med folkeskolen, tog han til Island , hvor han arbejdede et stykke tid hos Benni Lindal. Derefter arbejdede han to år for Poul Erik Jensen på Læsø, hvor han for alvor stiftede bekendtskab med tilridning og træning. Derefter arbejdede Rasmus på Nordjysk Ridecenter, samtidig med at han tog en uddannelse som tømrer. Efter endt uddannelse arbejdede Rasmus selvstændigt med heste i et år, hvorefter han tog til Tyskland og arbejdede to år for Styrmir Arnason, hvor han stod for den daglige drift af stalden med al slags træning af hestene. I efteråret 2004 tog Rasmus atter til Island, denne gang for at arbejde på avlsgården Kvistir. Her arbejdede han et år med tilridning, træning og kåringsforberedelse af heste. I efteråret 2005 startede han op for sig selv igen med træning af heste i Danmark. I efteråret 2017 købte vil vores nye sted, hvor vi nu har etableret Troldbjerg Islandsheste.

Ditte Marie Johansen

Ditte Marie er vokset op i Aalborg og startede med at ride hos Henning Jensen og Lone Høst i Gistrup da hun var 6 år.
Hun har været meget engageret i ungdoms arbejdet i DI og FEIF. Hun har flere gange hjulpet ved FEIF youthcup hvor hun bl.a. har været teamleader og countryleader.
Ditte Marie har stor erfaring i tilridning, træning og undervisning fra sin tid hos Henning og Lone, derudover har hun været i Østrig i 3 år, hvor hun stod for tilridning, træning og undervisning, samt afholdelse af kurser for alle aldersgrupper. I Østrig tog hun ÖIV-Islandpferde-Bereiter, en berideruddanelse godkendt af FEIF.
Ditte Marie Johansen har også arbejdet med rideterapi på Holmstrupgård i Brabrand.