Vi forhandler EQUES sadler, som er lavet af Rasmus Møller Jensen. Du er meget velkommen til at komme og prøve sadlerne her hos os, vi har altid et bredt udvalg af alle sadelmodeller i stalden. Du er også velkommen til at tage din hest med og få en prøvetur i Gjern Bakker eller i vores hal, så kan vi vejlede dig om, hvilken sadel der passer til netop dig og din hest.   

EQUES Forma

Kunsten er at opnå hestens fulde bevægelsesfrihed, og at sadlen på ingen måde begrænser vores hest . Forma understøtter hest og rytter i en formfuldendt balance. Forma er topkvalitet læder og finish. Sadelsædet er forholdsvis dybt og giver en virkelig god støtte. Forma er fleksibel og polstret blødt for rytter og hest . En sadel der sikrer elasticitet og pasform for hest og rytter i en veltilpas balance.

"Det har været en ære at få lov til at designe en kvalitetssadel, der bygger på EQUES' meget velfungerende konstruktion med et bredt kammer, udskiftelige kopfjern og ikke mindst et godt balancepunkt. Målet med FORMA er at kunne tilbyde en sadel, der giver hest og rytter optimale forudsætninger for at præstere. For mig har det altid haft stor betydning at en sadel ud over at ligge godt på hesten også hjælper rytteren til en god opstilling og er behagelig at sidde i, først da kan man sidde afslappet og i balance. Jeg er meget tilfreds med resultatet, og ud over at det er en fornøjelse at have sådan et godt arbejdsredskab, synes jeg også, den ser godt ud med flotte linjer, og et finish der vidner om kvalitet"

Fredrik Rydström

Pris: 14.900 kr.

Forma leveres i str. 16", 16,5", 17" og 17,5"

EQUES Levis, en nyskabelse i design og opbygning!

EQUES Levis er udført og gennemtænkt i et banebrydende design. Sadlen er placeret bag hestens skulder på en måde, så man stadig kan få gjorden til at ligge på hestens brystben.

Eques Levis er opbygget, så hesten har den afgørende og komfortable skulderfrihed. Dette opnås igennem en fremskæring af den nederste del af sadelbladet, så man kan lægge den forreste gjordstrop længere fremme.

Alt i alt opnås den eftertragtede skulderfrihed, samtidig med at gjorden ligger på rette plads.

Eques Levis er polstret med en ny type flere lags latex, der giver blødere sadelpaneler, som stadig er formfaste.

Der kan skiftes kopfjern, ligesom i alle andre Eques modeller. Kopfjernene findes i 6 forskellige størrelser.

Eques Levis er til rytteren, der har hestens komfort og bevægelsesfrihed som højeste prioritet.

Pris: 13.800dkr

levis plus 14.800dkr

Eques Levis produceres i størrelserne 16"-17.5"


EQUES Sella
EQUES Sella er den ultimative sadel med optimal støtte og i de bedste materialer.

Fremstilles i modeller:
Model Sella Enkeltlag vælges ofte af konkurrence rytteren, som har fokus på kontakten til hesten i mindste detalje.

Model Sella Soft har ekstra 3 mm latex i sæde og i sadelklap, og nydes af luksus rytteren.

Model Sella Dobbeltlag har stigbøjler, som er placeret indvendigt.
  • Sella Enkeltlag: 12.900dkr.
  • Sella Soft: 13.800 dkr. (3 mm latex i sadelklap og yderligere 3 mm i sæde)
  • Sella Dobbeltlag: 14.200 dkr. (til indvendige stigbøjler)
  • Sella plus 13.900 dkr
Alle Sella modeller har flexi-bom, udskifteligt kopf-jern i tre størrelser, og sadlens fyld er latex. Sella modeller leveres i hhv. 16 og 17 tommer versioner.
Der er i konstruktionen lagt særlig vægt på, at rytteren får nærkontakt til hesten samtidig med, at der stadig er plads til, at hestens rygsøjle kan arbejde frit. Sadlens design, knæpuder og sæde er i unik samhørighed og giver dig den bedste mulighed for det optimale sæde.
 
Udviklingen af sadler er noget ganske særligt. Det kræver års erfaring og viden, som dagligt testes og evalueres på mange heste. I vores seneste udvikling af Sella serien er det både vores viden kombineret med viden fra dygtige ryttere som bidrager til produktudviklingen. Nye behov og ønsker har været årsagen til, at vi udviklede vores 2 nye modeller i Sella serien. Vi lytter til og har tæt dialog med vores kunder, og vi bearbejder alle idéer, så vi kontinuerligt kan optimere vores modeller.
EQUES Kosmos
EQUES Kosmos er bygget som en enkeltlags sadel, hvilket gør, at man får en tættere kontakt med hesten. Det er en kort sadel, der findes i hhv. 16, 17 og 18 tommer, med fleksibel bom og med udskifteligt kopjern i tre størrelser. Knæpuderne er placeret udvendigt, hvor de giver god støtte. Sædet er medium dybt og med latexstopning.
 
Pris 10.400kr
EQUES Pad 

EQUES Pad  er en sadelpude med et unikt design. Først og fremmest er latexen mod hestens ryg gjort højere, så hesten ikke trykkes ved manken. Derudover er der også brugt en anden type latex end den, der typisk anvendes, så der bliver mere bomeffekt. Ydermere er puden hævet en anelse i bagsvidslen, så rytteren får hjælp til sin opstilling.
 
Pris 9.400 kr.
Konstruktion
Rasmus Møller Jensen har ofte savnet en sadel med et bredt kammer, da mange af de nuværende sadler på markedet har en tendens til at ligge lidt for højt over hestens manke. Derfor er sadelmodellerne Spirit, Kosmos og Sella designet med en flexibom med udskifteligt kopjern, der findes i 3 forskellige størrelser.

Den fleksible bom betyder, at sadlerne i højere grad kan tilpasse sig hesten ryg og dermed sikre, at hesten kan bevæge sig frit. Det udskiftelige kopjern gør det muligt at tilpasse sadlen i forhold til bredden og højden på hestens manke.

Udover Pad-modellen, som har latexpuder, tilbydes sadlerne enten med latex- eller uldstoppede puder.

Alle EQUES sadler er lavet af kvalitetslæder.